Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÇİFTÇİ ; ‘’ERCİŞ HİZMET BEKLİYOR’’

Siyaset 26.12.2023 - 17:22, Güncelleme: 26.12.2023 - 17:22 1542+ kez okundu.
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÇİFTÇİ ; ‘’ERCİŞ HİZMET BEKLİYOR’’

‘’ERCİŞ HİZMET BEKLİYOR’’
Erciş Belediye Başkanlığı aday adayı İhsan Nuri Çiftci Erciş’te halkla buluştu. İhsan Nuri ÇİFTCİ Veteriner Hekim; ‘’Kıymetli hemşerilerim, 1969 Erciş doğumluyum. Bugüne kadar memleketimin hizmetinde veteriner hekim olarak görev yaptım. Erciş'in sorunlarını en iyi bilen hemşehrilerinizden biriyim. Çünkü sizlerle beraber aynı sorunlarla bir vatandaş olarak bende karşılaşıyorum. 27 yıllık belediyeci olarak sorunların çözümlerini de gayet iyi biliyorum. Ancak bu sorunları çözmemiz ve adaylık sürecini başarılı bir şekilde atlatmamız için siz kadirşinas hemşerilerimin desteğine ihtiyaç duyuyorum. Sorunlarımızın çözümü ve hizmet sürecinde hiçbir ayrım yapmadan insanları ötekileştirmeden herkese eşit mesafede olacağımın bilinmesini isterim. Memleketimizde en büyük sorunun istihdam olduğunu biliyorum. Bunun yanında su, yol ve temizlik hizmetlerinin de yetersiz olduğunun elbette sizin kadar bende farkındayım. Bunları en kısa zamanda düzelteceğime söz veriyorum. İstihdam sorununu ise yapacağımız hizmetlerle çözeceğim. Sorunların bir kısmını şöyle açıklayabiliriz. Yanı başımızda bulunan kaplıcaları ilçemize yakın bir yerde hotel ve havuzlar yaparak faaliyete geçirebiliriz. Böylece kimse sağlık sorunları ve kaplıca için şehir dışına çıkmamış olur. Ayrıca üretici büyük firmalarla görüşerek ortak hareketle yapacakları üretimlerini ilçemize kaydırabiliriz.  Tekstil-Salça -Sunta üretim merkezi olabiliriz. Yukarı TOKİ ile Aşağı TOKİ arasında aynı zamanda Yukarı TOKİ ve şehir merkezi arasında teleferik sistemi konularak kısa ve hızlı ulaşımı sağlayabiliriz. Erciş’in en büyük sorunu olan imar sorununu ivedilikle düzelterek insanların mağduriyetini giderebiliriz. İmar sorununu çözerken kimseyi mağdur etmeden sorunu düzelteceğiz. Kağıt üzerinde değil uygulamada düzeltme yapılarak yeni yollar ve caddeler açılarak hem ilçe gelişimini sağlayıp hem trafiği rahatlatacak ve il olmanın önünü açacağız. Erciş’in kangren yarası olan kentsel dönüşüm projesini bir an önce başlatıp güzel projelerle şehrimize bir güzellik katacağız. Daha hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok projemiz mevcuttur. Ancak bunları yapmak için önce adaylık alıp halkımızın karşısına çıkmamız gerekmektedir. Bunun için yapılan anketlere katılarak İhsan Nuri ÇİFTCİ adına oy kullanıp anketlerden güçlü bir şekilde çıkmalıyız ki aday olarak karşınıza gelelim. Siz kadirşinas hemşehrilerimizin desteği ve Allah’ın takdiri ile aday olarak gönül belediyeciliği yapacağıma söz veriyorum. Çünkü belediyecilik bizim işimiz. Ne demiş atalarımız “Ekmeği ekmekçiye ver bir ekmek de fazla ver.”Yapılacak tüm anket çalışmalarında tercihinizin İhsan Nuri ÇİFTCİ olacağı inancındayım. Rahmetli ÖZAL’ın dediği gibi:"Destek sizden hizmet bizden takdir Allah’tan" Saygı ve hürmetlerimle  İhsan Nuri ÇİFTCİ  Erciş belediye başkan aday adayıyım’’ifadelerinde bulundu. (Haber:Sadiye YİGİT)
‘’ERCİŞ HİZMET BEKLİYOR’’

Erciş Belediye Başkanlığı aday adayı İhsan Nuri Çiftci Erciş’te halkla buluştu.
İhsan Nuri ÇİFTCİ Veteriner Hekim; ‘’Kıymetli hemşerilerim, 1969 Erciş doğumluyum. Bugüne kadar memleketimin hizmetinde veteriner hekim olarak görev yaptım. Erciş'in sorunlarını en iyi bilen hemşehrilerinizden biriyim. Çünkü sizlerle beraber aynı sorunlarla bir vatandaş olarak bende karşılaşıyorum. 27 yıllık belediyeci olarak sorunların çözümlerini de gayet iyi biliyorum. Ancak bu sorunları çözmemiz ve adaylık sürecini başarılı bir şekilde atlatmamız için siz kadirşinas hemşerilerimin desteğine ihtiyaç duyuyorum. Sorunlarımızın çözümü ve hizmet sürecinde hiçbir ayrım yapmadan insanları ötekileştirmeden herkese eşit mesafede olacağımın bilinmesini isterim. Memleketimizde en büyük sorunun istihdam olduğunu biliyorum. Bunun yanında su, yol ve temizlik hizmetlerinin de yetersiz olduğunun elbette sizin kadar bende farkındayım. Bunları en kısa zamanda düzelteceğime söz veriyorum.
İstihdam sorununu ise yapacağımız hizmetlerle çözeceğim. Sorunların bir kısmını şöyle açıklayabiliriz. Yanı başımızda bulunan kaplıcaları ilçemize yakın bir yerde hotel ve havuzlar yaparak faaliyete geçirebiliriz. Böylece kimse sağlık sorunları ve kaplıca için şehir dışına çıkmamış olur. Ayrıca üretici büyük firmalarla görüşerek ortak hareketle yapacakları üretimlerini ilçemize kaydırabiliriz. 
Tekstil-Salça -Sunta üretim merkezi olabiliriz. Yukarı TOKİ ile Aşağı TOKİ arasında aynı zamanda Yukarı TOKİ ve şehir merkezi arasında teleferik sistemi konularak kısa ve hızlı ulaşımı sağlayabiliriz. Erciş’in en büyük sorunu olan imar sorununu ivedilikle düzelterek insanların mağduriyetini giderebiliriz. İmar sorununu çözerken kimseyi mağdur etmeden sorunu düzelteceğiz. Kağıt üzerinde değil uygulamada düzeltme yapılarak yeni yollar ve caddeler açılarak hem ilçe gelişimini sağlayıp hem trafiği rahatlatacak ve il olmanın önünü açacağız. Erciş’in kangren yarası olan kentsel dönüşüm projesini bir an önce başlatıp güzel projelerle şehrimize bir güzellik katacağız. Daha hayata geçirmeyi düşündüğümüz birçok projemiz mevcuttur. Ancak bunları yapmak için önce adaylık alıp halkımızın karşısına çıkmamız gerekmektedir. Bunun için yapılan anketlere katılarak İhsan Nuri ÇİFTCİ adına oy kullanıp anketlerden güçlü bir şekilde çıkmalıyız ki aday olarak karşınıza gelelim. Siz kadirşinas hemşehrilerimizin desteği ve Allah’ın takdiri ile aday olarak gönül belediyeciliği yapacağıma söz veriyorum. Çünkü belediyecilik bizim işimiz. Ne demiş atalarımız “Ekmeği ekmekçiye ver bir ekmek de fazla ver.”Yapılacak tüm anket çalışmalarında tercihinizin İhsan Nuri ÇİFTCİ olacağı inancındayım. Rahmetli ÖZAL’ın dediği gibi:"Destek sizden hizmet bizden takdir Allah’tan" Saygı ve hürmetlerimle 
İhsan Nuri ÇİFTCİ 
Erciş belediye başkan aday adayıyım’’ifadelerinde bulundu.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.