Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Depremde hayatını kaybedenlerin anısına Esrük Dağı’na tırmanış

Gündem 28.02.2023 - 12:35, Güncelleme: 28.02.2023 - 12:48 1078+ kez okundu.
 

Depremde hayatını kaybedenlerin anısına Esrük Dağı’na tırmanış

Esrük Dağı’ndan depremde hayatını kaybedenler anımsandı
Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bir grup dağcı Van’ın Erciş ilçesinde bulunan 2 bin 965 rakımlı Esrük Dağı’na tırmanış gerçekleştirdi. Vangölü Aktivistleri Derneği tarafından organize edilen tırmanışa, Van il merkezi, Erciş ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden yaklaşık 30 dağcı katıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına düzenlenen tırmanışta dağcılar zirve yaptı. Zirvede açıklamalarda bulunan Vangölü Aktivistleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Akan, 2011 yılında Erciş depremini yaşamış biri olduğunu belirterek, “Sizi en iyi biz anlarız. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz” dedi.
Esrük Dağı’ndan depremde hayatını kaybedenler anımsandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için bir grup dağcı Van’ın Erciş ilçesinde bulunan 2 bin 965 rakımlı Esrük Dağı’na tırmanış gerçekleştirdi.
Vangölü Aktivistleri Derneği tarafından organize edilen tırmanışa, Van il merkezi, Erciş ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinden yaklaşık 30 dağcı katıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anısına düzenlenen tırmanışta dağcılar zirve yaptı. Zirvede açıklamalarda bulunan Vangölü Aktivistleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İsrafil Akan, 2011 yılında Erciş depremini yaşamış biri olduğunu belirterek, “Sizi en iyi biz anlarız. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara ise acil şifalar diliyoruz” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.