Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞLİLER GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Spor 31.05.2023 - 17:09, Güncelleme: 31.05.2023 - 17:09 3056+ kez okundu.
 

ERCİŞLİLER GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

ŞAMPİYON GALATASARAY
Galatasaray'ın 23.sampiyonluğu tüm ülkede olduğu gibi Van'ın Erciş ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasını bile beklemeyen yüzlerce Galatasaraylı Erciş merkezde toplanarak kutlamalara başladı. Havai fişekler ve meşaleler eşliğinde çarşı merkezinde buluştular.  Daha sonra trafiği aksatmamak ve şehirdeki diğer  insanları rahatsız etmemek adına toplanan Galatasaraylı taraftarlar uzun konvoylar eşliğinde sahile gittiler. Burada da çeşitli tezahüratlar yaparak ve halaylar çekilerek şampiyonluk sevinci devam etti.(Haber:Sadiye YİGİT)
ŞAMPİYON GALATASARAY

Galatasaray'ın 23.sampiyonluğu tüm ülkede olduğu gibi Van'ın Erciş ilçesinde de coşkuyla kutlandı. Maçın son düdüğünün çalmasını bile beklemeyen yüzlerce Galatasaraylı Erciş merkezde toplanarak kutlamalara başladı. Havai fişekler ve meşaleler eşliğinde çarşı merkezinde buluştular.
 Daha sonra trafiği aksatmamak ve şehirdeki diğer  insanları rahatsız etmemek adına toplanan Galatasaraylı taraftarlar uzun konvoylar eşliğinde sahile gittiler. Burada da çeşitli tezahüratlar yaparak ve halaylar çekilerek şampiyonluk sevinci devam etti.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.