Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GALATASARAY ŞAMPİYON

Spor 31.05.2023 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2023 - 17:24 3193+ kez okundu.
 

GALATASARAY ŞAMPİYON

SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON GALATASARAY
Spor Toto Süper Lig 2022/23 sezonu şampiyonu Galatasaray! Sarı-kırmızılı takım, 36. hafta maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti ve Fenerbahçe maçının skoruna bakmaksızın 23. şampiyonluğunu ilan etti.Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunda şampiyon Galatasaray! 36. haftada Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala ipi göğüslemeyi garantiledi ve tarihindeki 23'üncü şampiyonluğunu elde etti. ASLAN DERBİYE ŞAMPİYON OLARAK ÇIKIYOR Galatasaray, böylece tarihindeki 23'üncü şampiyonluğunu ilan etti. Cim-Bom, pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye şampiyon olarak çıkacak. 82 PUANLA GARANTİLEDİ 34 maçta 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Aslan, 77 gol atıp kalesinde 27 gol gördü. Galatasaray, 82 puanla şampiyonluğa ulaştı. En yakın takipçisi Fenerbahçe, 77 puanda kaldı. SEZONUN YILDIZI MAURO ICARDI Galatasaray'ın yaz döneminde PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, pek çok futbolsevere göre bu sezonun yıldızı oldu. 23 maçta attığı 21 golün dışında 7 kez de asist yaptı. Mauro Icardi, Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın üst üste 7 golünü atan ilk futbolcu olmayı başardı. Arjantinli yıldız, Galatasaray'da Jardel, Baros ve Gomis'ten sonra 20 golü geçen ilk futbolcu oldu. İlk haftalarda özel hayatı ve disiplin sebebiyle çok ağır eleştirilen 30 yaşındaki golcü, Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle Süper Lig'in kaderini değiştiren performansına başladı. Icardi, bu sezon oynadığı hiçbir derbi maçını boş geçmedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
SÜPER LİG'DE ŞAMPİYON GALATASARAY

Spor Toto Süper Lig 2022/23 sezonu şampiyonu Galatasaray! Sarı-kırmızılı takım, 36. hafta maçında Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup etti ve Fenerbahçe maçının skoruna bakmaksızın 23. şampiyonluğunu ilan etti.Spor Toto Süper Lig'de 2022-23 sezonunda şampiyon Galatasaray! 36. haftada Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 2 hafta kala ipi göğüslemeyi garantiledi ve tarihindeki 23'üncü şampiyonluğunu elde etti.
ASLAN DERBİYE ŞAMPİYON OLARAK ÇIKIYOR
Galatasaray, böylece tarihindeki 23'üncü şampiyonluğunu ilan etti. Cim-Bom, pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye şampiyon olarak çıkacak.
82 PUANLA GARANTİLEDİ
34 maçta 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan Aslan, 77 gol atıp kalesinde 27 gol gördü. Galatasaray, 82 puanla şampiyonluğa ulaştı. En yakın takipçisi Fenerbahçe, 77 puanda kaldı.
SEZONUN YILDIZI MAURO ICARDI
Galatasaray'ın yaz döneminde PSG'den kiraladığı Mauro Icardi, pek çok futbolsevere göre bu sezonun yıldızı oldu. 23 maçta attığı 21 golün dışında 7 kez de asist yaptı. Mauro Icardi, Süper Lig tarihinde Galatasaray'ın üst üste 7 golünü atan ilk futbolcu olmayı başardı. Arjantinli yıldız, Galatasaray'da Jardel, Baros ve Gomis'ten sonra 20 golü geçen ilk futbolcu oldu. İlk haftalarda özel hayatı ve disiplin sebebiyle çok ağır eleştirilen 30 yaşındaki golcü, Beşiktaş derbisinde attığı 2 golle Süper Lig'in kaderini değiştiren performansına başladı. Icardi, bu sezon oynadığı hiçbir derbi maçını boş geçmedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.