Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İran ve Iraklı firmalar fuardan memnun kaldılar

Dünya 01.10.2023 - 13:04, Güncelleme: 01.10.2023 - 13:04 1537+ kez okundu.
 

İran ve Iraklı firmalar fuardan memnun kaldılar

İran ve Iraklı firmalar fuardan memnun
Van’da İpekyolu Expo Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı', İran ve Iraklı firmaları memnun etti. Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda 5 ülkeden toplam 74 stant açıldı. 110 markanın sergilendiği fuarda birbirleriyle görüşme imkanı bulan firmalar, turizmin daha çok yaygınlaşması için önemli girişimlerde bulundular. Van’da düzenlenen turizm fuarını önemsediklerini ifade eden İran ve Iraklı firmalar, fuarın üç ülke arasındaki turizmi daha da çok geliştireceğini söyledi. Fuarda kendi bölgelerindeki tarihi güzellikleri anlatma fırsatı bulduklarını ifade eden firmalar, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.
İran ve Iraklı firmalar fuardan memnun

Van’da İpekyolu Expo Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı', İran ve Iraklı firmaları memnun etti.
Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 13’üncüsü düzenlenen ‘Van Doğu Anadolu Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda 5 ülkeden toplam 74 stant açıldı. 110 markanın sergilendiği fuarda birbirleriyle görüşme imkanı bulan firmalar, turizmin daha çok yaygınlaşması için önemli girişimlerde bulundular. Van’da düzenlenen turizm fuarını önemsediklerini ifade eden İran ve Iraklı firmalar, fuarın üç ülke arasındaki turizmi daha da çok geliştireceğini söyledi. Fuarda kendi bölgelerindeki tarihi güzellikleri anlatma fırsatı bulduklarını ifade eden firmalar, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.