Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İranlı turistler 3 günlük tatil için Van'a akın etti

Turizm 03.06.2023 - 18:57, Güncelleme: 03.06.2023 - 18:57 1949+ kez okundu.
 

İranlı turistler 3 günlük tatil için Van'a akın etti

İranlı turistler Van'a akın etti
Ülkelerindeki 3 günlük resmi tatili değerlendirmek için Van'ı tercih eden İranlı turistler, şehrin cadde ve sokaklarını şenlendirdi. Ülkelerindeki 3 günlük resmi tatili değerlendirmek isteyen çok sayıda İranlı turist, Van’a geldi. Otellerin doluluk oranına ulaştığı Van’da, cadde ve sokaklar adeta İranlılarla dolup taştı. Havaların da ısınmasıyla birlikte gündüzleri şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen İranlılar, alışveriş yapıp esnafa can suyu oluyor. Gece ise eğlence merkezlerini tercih eden İranlılar, tatilin keyfini çıkarıyor. Van’ı ve Van insanını çok sevdiklerini belirten İranlı turistler, şehrin İran’a yakın olması ve ucuz olması nedeniyle tercih edildiğini söylediler.
İranlı turistler Van'a akın etti

Ülkelerindeki 3 günlük resmi tatili değerlendirmek için Van'ı tercih eden İranlı turistler, şehrin cadde ve sokaklarını şenlendirdi.
Ülkelerindeki 3 günlük resmi tatili değerlendirmek isteyen çok sayıda İranlı turist, Van’a geldi. Otellerin doluluk oranına ulaştığı Van’da, cadde ve sokaklar adeta İranlılarla dolup taştı. Havaların da ısınmasıyla birlikte gündüzleri şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen İranlılar, alışveriş yapıp esnafa can suyu oluyor. Gece ise eğlence merkezlerini tercih eden İranlılar, tatilin keyfini çıkarıyor.
Van’ı ve Van insanını çok sevdiklerini belirten İranlı turistler, şehrin İran’a yakın olması ve ucuz olması nedeniyle tercih edildiğini söylediler.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.