Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İranlı turistler Van Gölü’ne dikkat çekmek için pedal çevirdi

Gündem 02.06.2023 - 12:38, Güncelleme: 02.06.2023 - 12:38 2147+ kez okundu.
 

İranlı turistler Van Gölü’ne dikkat çekmek için pedal çevirdi

Van Gölü’ne dikkat çekmek istediler
ranlı Van Gölü Aktivistleri Derneği üyeleri, Van-Tatvan arasında 140 kilometre pedal çevirerek Van Gölü’ne dikkat çekti. İranlı Van Gölü Aktivistleri Derneği üyesi bir grup, Van Gölü’ne dikkat çekmek için Van’a geldi. Burada Türk dernek üyeleriyle bir araya gelen İranlılar, Van’dan Bitlis’in Tatvan ilçesine kadar olan 140 kilometrelik mesafede pedal çevirerek Van Gölü’ne dikkat çekti. Tatvan’a ulaşan bisikletçiler, feribotla tekrar Van’a dönerek etkinliklerini tamamlayarak İran’a döndüler.
Van Gölü’ne dikkat çekmek istediler

ranlı Van Gölü Aktivistleri Derneği üyeleri, Van-Tatvan arasında 140 kilometre pedal çevirerek Van Gölü’ne dikkat çekti.
İranlı Van Gölü Aktivistleri Derneği üyesi bir grup, Van Gölü’ne dikkat çekmek için Van’a geldi. Burada Türk dernek üyeleriyle bir araya gelen İranlılar, Van’dan Bitlis’in Tatvan ilçesine kadar olan 140 kilometrelik mesafede pedal çevirerek Van Gölü’ne dikkat çekti. Tatvan’a ulaşan bisikletçiler, feribotla tekrar Van’a dönerek etkinliklerini tamamlayarak İran’a döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.