Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYBOLAN ENGELLİ GENÇ BULUNDU

Gündem 25.05.2023 - 15:26, Güncelleme: 25.05.2023 - 15:26 1930+ kez okundu.
 

KAYBOLAN ENGELLİ GENÇ BULUNDU

KAYBOLAN ENGELLİ GENÇTEN SEVİNDİREN HABER
 Erciş’te Kızılören Mahallesi’nde kaybolan 23 yaşındaki zihinsel engelli Yusuf Karataş, yürütülen çalışmalar sonucunda bulundu. Kızılören Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Karataş, dün öğlen saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmemesi nedeniyle ailesi tarafından jandarma ekiplerinden yardım istenildi. Hemen harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, iz takip köpeklerinin desteğiyle kırsal mahallesinin etrafındaki akarsu ve dağlık alanlarda arama çalışması yürüttü. Yapılan aramalar sonucunda Karataş, evine yakın bir arazide sağ salim bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen engelli genç, ailesine teslim edildi. Aile arama çalışmalarında katkısı olan herkese teşekkür etti.(Sadiye YİGİT)
KAYBOLAN ENGELLİ GENÇTEN SEVİNDİREN HABER

 Erciş’te Kızılören Mahallesi’nde kaybolan 23 yaşındaki zihinsel engelli Yusuf Karataş, yürütülen çalışmalar sonucunda bulundu.
Kızılören Mahallesi’nde yaşayan Yusuf Karataş, dün öğlen saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmemesi nedeniyle ailesi tarafından jandarma ekiplerinden yardım istenildi. Hemen harekete geçen jandarma ve AFAD ekipleri, iz takip köpeklerinin desteğiyle kırsal mahallesinin etrafındaki akarsu ve dağlık alanlarda arama çalışması yürüttü. Yapılan aramalar sonucunda Karataş, evine yakın bir arazide sağ salim bulundu.
Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen engelli genç, ailesine teslim edildi. Aile arama çalışmalarında katkısı olan herkese teşekkür etti.(Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.