Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özalp’ta çiftçilere meyve fidanı dağıtımı

Gündem 06.04.2024 - 16:28, Güncelleme: 06.04.2024 - 16:28 1125 kez okundu.
 

Özalp’ta çiftçilere meyve fidanı dağıtımı

Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen fidan dağıtım töreninde bin 400 fidan çiftçilere ücretsiz dağıtıldı.
Van'ın Özalp ilçesinde, çiftçilere ekonomik gelir sağlaması amacıyla meyve fidanı dağıtıldı. Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen fidan dağıtım töreninde bin 400 fidan çiftçilere ücretsiz dağıtıldı. İlçedeki meyve yetiştiriciliğini cazip hale gelmesi ve kaliteli ürünün elde edilmesinin hedeflendiği çalışmada çiftçilere elma, kayısı, armut, vişne, kiraz ve ayvadan oluşan meyve fidanları dağıtıldı. Meyve fidanlarını alan çiftçiler, yetkililere teşekkür ettiler. (ATL-ÖK-Y)
Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen fidan dağıtım töreninde bin 400 fidan çiftçilere ücretsiz dağıtıldı.

Van'ın Özalp ilçesinde, çiftçilere ekonomik gelir sağlaması amacıyla meyve fidanı dağıtıldı.
Van Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen fidan dağıtım töreninde bin 400 fidan çiftçilere ücretsiz dağıtıldı. İlçedeki meyve yetiştiriciliğini cazip hale gelmesi ve kaliteli ürünün elde edilmesinin hedeflendiği çalışmada çiftçilere elma, kayısı, armut, vişne, kiraz ve ayvadan oluşan meyve fidanları dağıtıldı.
Meyve fidanlarını alan çiftçiler, yetkililere teşekkür ettiler.
(ATL-ÖK-Y)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.