Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

Gündem 15.11.2023 - 08:59, Güncelleme: 15.11.2023 - 08:59 1029+ kez okundu.
 

Şehit polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul Maltepe’de görevi esnasında hafriyat kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
İstanbul Maltepe’de görevi esnasında hafriyat kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince oluşturulan kapama noktasında "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 4'ü kapamada görevli personel ve 3’ü sivil vatandaş olmak üzere toplam 7 kişinin yaralandığı olayda, kaldırıldığı hastanede tedaviye yanıt veremeyen Polis Memuru Lütfü Baykar ise şehit olmuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen törenin ardından memleketi Adilcevaz’a gönderilen şehidin naaşını binlerce vatandaş karşıladı. Şehidin ailesinin gözyaşlarıyla karşıladığı naaşı, Adilcevaz Meydanı’nda cenaze namazı kılındıktan sonra ilçede bulunan Selçuklu Mahallesi Mezarlığındaki aile kabristanına gözyaşları arasında defnedilen Şehit Baykar’ın son yolculuğuna uğurlanmasına Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve birçok vatandaş katıldı.
İstanbul Maltepe’de görevi esnasında hafriyat kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Maltepe’de görevi esnasında hafriyat kamyonun çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Lütfü Baykar, memleketi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince oluşturulan kapama noktasında "dur" ihtarına uymayan hafriyat kamyonunun çarpması sonucu 4'ü kapamada görevli personel ve 3’ü sivil vatandaş olmak üzere toplam 7 kişinin yaralandığı olayda, kaldırıldığı hastanede tedaviye yanıt veremeyen Polis Memuru Lütfü Baykar ise şehit olmuştu. İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde düzenlenen törenin ardından memleketi Adilcevaz’a gönderilen şehidin naaşını binlerce vatandaş karşıladı. Şehidin ailesinin gözyaşlarıyla karşıladığı naaşı, Adilcevaz Meydanı’nda cenaze namazı kılındıktan sonra ilçede bulunan Selçuklu Mahallesi Mezarlığındaki aile kabristanına gözyaşları arasında defnedilen Şehit Baykar’ın son yolculuğuna uğurlanmasına Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Bitlis İl Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve birçok vatandaş katıldı.

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.