Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Türk sanat müziği konseri yoğun ilgi gördü

Sanat 26.12.2022 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2022 - 12:39 1119+ kez okundu.
 

Türk sanat müziği konseri yoğun ilgi gördü

Türk Sanat Müziği konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi
Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ücretsiz Türk Sanat Müziği konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Van Büyükşehir Belediyesi kentin kültür-sanat hayatına katkıda bulunmak için düzenlemiş olduğu ücretsiz programlar devam ediyor. Her hafta bir biriden güzel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi bu haftada Van Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Türk Sanat Müziği konseri etkinliği düzenledi. Ferhat Kılınçarslan’ın şefliğinde sahne alan Van Türk Musiki Derneği sanatçıları birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatırken, koro ve solistler tarafından okunan parçalar da seyircilerin beğenisini kazandı. Bu tür etkinliklerin kentin sanat hayatı için çok anlamlı olduğunu belirten müzikseverler etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Türk Sanat Müziği konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Van Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği ücretsiz Türk Sanat Müziği konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Van Büyükşehir Belediyesi kentin kültür-sanat hayatına katkıda bulunmak için düzenlemiş olduğu ücretsiz programlar devam ediyor. Her hafta bir biriden güzel etkinlikler düzenleyen Büyükşehir Belediyesi bu haftada Van Devlet Tiyatrosu Salonu’nda Türk Sanat Müziği konseri etkinliği düzenledi. Ferhat Kılınçarslan’ın şefliğinde sahne alan Van Türk Musiki Derneği sanatçıları birbirinden güzel şarkılarını seslendirerek sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatırken, koro ve solistler tarafından okunan parçalar da seyircilerin beğenisini kazandı. Bu tür etkinliklerin kentin sanat hayatı için çok anlamlı olduğunu belirten müzikseverler etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.