Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van'da Sonsuzluk Kervanı programına yoğun katılım

Sanat 26.02.2024 - 09:15, Güncelleme: 26.02.2024 - 09:15 977+ kez okundu.
 

Van'da Sonsuzluk Kervanı programına yoğun katılım

Sonsuzluk Kervanı programına yoğun ilgi
Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sonsuzluk Kervanı' isimli şiir, ezgi ve söyleşi programı yoğun ilgi gördü. ‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi çerçevesinde Edremit ilçesi Uygulama Oteli Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin tanınmış şair ve müzisyenlerinden Mikail Şimşek, Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer ve Murat Belet, Vanlılarla buluştu. Salonu hıncahınç dolduran katılımcılar, okunan ilahi ve ezgilerle keyifli dakikalar yaşarken, okunan şiir ve söyleşi ile de duygu dolu anlar yaşadı. Filistin’de yapılan zulümle ilgili söyleşide Mescid-i Aksa ve Kudüs ile ilgili de şiirler okundu. Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatları ile başlatılan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi kapsamındaki programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Özvan, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve vatandaşlar katıldı. Program yapılan dualarla sona erdi.
Sonsuzluk Kervanı programına yoğun ilgi

Van Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Sonsuzluk Kervanı' isimli şiir, ezgi ve söyleşi programı yoğun ilgi gördü.
‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi çerçevesinde Edremit ilçesi Uygulama Oteli Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin tanınmış şair ve müzisyenlerinden Mikail Şimşek, Dursun Ali Erzincanlı, Serdar Tuncer ve Murat Belet, Vanlılarla buluştu. Salonu hıncahınç dolduran katılımcılar, okunan ilahi ve ezgilerle keyifli dakikalar yaşarken, okunan şiir ve söyleşi ile de duygu dolu anlar yaşadı. Filistin’de yapılan zulümle ilgili söyleşide Mescid-i Aksa ve Kudüs ile ilgili de şiirler okundu.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı’nın talimatları ile başlatılan, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından koordine edilen ‘Kadının Gücü Van’ın Gücü’ projesi kapsamındaki programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ali Özvan, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek ve vatandaşlar katıldı. Program yapılan dualarla sona erdi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.