Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

VATANDAŞLARDAN KIZILAYA KAN BAĞIŞI

Gündem 17.02.2022 - 10:10, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2070+ kez okundu.
 

VATANDAŞLARDAN KIZILAYA KAN BAĞIŞI

Erciş Kaymakamlık binası önünde bulunan Kızılay aracına kan vermeye giden vatandaşların ilgisi artıyor. Pandemi dönemi boyunca halkın sağlık sorunlarıyla alakalı olan kızılay aracı aynı zamanda vatandaşların aşı olmalarında da önemli rol almıştı.  Vatandaşların kan bağışında bulunduğu Kızılay kan bağışı aracına ilgi sürüyor. Kan bağışında bulunan vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun. Kan bağışı yaparak insanlarımıza yardımcı olduklarını söyleyen bağışçılar aynı zaman da kan vererek vucüttaki kanın temizlendiğini bunun da sağlık açısından iyi olduğunu ve her kesin mutlaka kan bağışında bulunmaları gerektiğini söylediler. Kan bağışında bulunanlara yapılan ikram sıcak diyaloğlara sebep oluyor.Haber:Yadigar BARAN

Erciş Kaymakamlık binası önünde bulunan Kızılay aracına kan vermeye giden vatandaşların ilgisi artıyor.
Pandemi dönemi boyunca halkın sağlık sorunlarıyla alakalı olan kızılay aracı aynı zamanda vatandaşların aşı olmalarında da önemli rol almıştı. 
Vatandaşların kan bağışında bulunduğu Kızılay kan bağışı aracına ilgi sürüyor. Kan bağışında bulunan vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun. Kan bağışı yaparak insanlarımıza yardımcı olduklarını söyleyen bağışçılar aynı zaman da kan vererek vucüttaki kanın temizlendiğini bunun da sağlık açısından iyi olduğunu ve her kesin mutlaka kan bağışında bulunmaları gerektiğini söylediler. Kan bağışında bulunanlara yapılan ikram sıcak diyaloğlara sebep oluyor.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.