Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

Eğitim 10.05.2023 - 19:18, Güncelleme: 10.05.2023 - 20:17 3290+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

ERCİŞ’TE ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI
Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kazım Karabekir Ortaoku’lunun Koordinasyonunda düzenlenen Erciş Ortaokullar Arası bilgi yarışmasınin finali 09.05.2023 tarihinde Atakan Çelik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.  Yarışmanın başından sonuna kadar bütün soruları doğru cevaplayarak büyük başarı gösteren ŞJA.Ahmet Çelik IH. Ortaokulu (Erciş Taş Okulu) Öğrencileri açık ara farkla birinci oldular.İkinci Ramazan Keserci Ortaokulu Üçüncü olan okul ise Aselsan Ortaokulu oldu. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu Atakan Çelik Kültür Merkezinde düzenlenen Ortaokullar arası Bilgi Yarışması final programına katıldı. Katılım sağlayan tüm öğrencileri tebrik ederek, Yarışmada Birinci olan Ş. J. Ahmet Çelik İHOO'na kupa, madalya ve ödüllerini takdim etti.(Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE ORTAOKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kazım Karabekir Ortaoku’lunun Koordinasyonunda düzenlenen Erciş Ortaokullar Arası bilgi yarışmasınin finali 09.05.2023 tarihinde Atakan Çelik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 
Yarışmanın başından sonuna kadar bütün soruları doğru cevaplayarak büyük başarı gösteren ŞJA.Ahmet Çelik IH. Ortaokulu (Erciş Taş Okulu) Öğrencileri açık ara farkla birinci oldular.İkinci Ramazan Keserci Ortaokulu Üçüncü olan okul ise Aselsan Ortaokulu oldu.
Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu Atakan Çelik Kültür Merkezinde düzenlenen Ortaokullar arası Bilgi Yarışması final programına katıldı. Katılım sağlayan tüm öğrencileri tebrik ederek, Yarışmada Birinci olan Ş. J. Ahmet Çelik İHOO'na kupa, madalya ve ödüllerini takdim etti.(Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.